В жовтні на українських військових чекає великий сюрприз від американської армії. Військові підрозділи Америки вирішили підтримати Україну і провести військові міжнародні навчання 2018. До України на навчання прибули американські літаки. Навчання буде під лозунгом "Чисте небо-2018".

Брати учать будуть винищувачі F-15 та транспортні літаки C-130 повітряних сил США. Загалом у жовтневих навчаннях візьмуть участь 450 американських військовослужбовців.

Літаки повітряних сил США F-15C Eagles та C-130J Super Hercules прибули в Україну для участі у військових міжнародних навчаннях "Clear Sky 2018", метою проведення яких є зміцнення миру та безпеки України. Перші три американські літаки прилетіли в міжнародний аеропорт Львів. Літаки будуть здійснювати дозаправку військової авіації в повітрі під час міжнародних навчань в Польщі. Крім того, в Україну приїхали близько 150 членів екіпажів і працівників наземної підтримки, які будуть обслуговувати повітряні судна під час їх польотів на тренувальній місії.

Головною базою для тренувань бойових літаків обрано аеродром у Старокостянтинові Хмельницької області. Маневри проводяться з метою нарощування зв'язків Києва з НАТО і зміцнення регіональної безпеки.
В Україні нарешті з’явилась можливість показати професіональність своєї армії та отримати досвід іноземних партнерів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Знай.ua" писав раніше: Чисте небо-2018: українські аси позмагаються з найкращими пілотами світу. На Хмельниччині та Вінниччині з 8 по 19 жовтня відбудуться багатонаціональні військові навчання "Чисте небо — 2018", де будуть представлені найкращі зразки світової авіації.

"Знай.ua" писав по темі: Рішення вже прийнято: Дуда зробив важливу заяву про американську базу в Польщі. Рішення про розміщення в Польщі військової бази США на постійній основі вже прийняли, зараз вирішуються технічні питання. Цю інформацію повідомив президент Польщі Анджей Дуда в ефірі телеканалу Polsat News, передає Укрінформ.