Україна продовжує перемагати на всіх фронтах: починаючи зі спорту і закінчуючи конкурсами краси. Не встигли українці відсвяткувати вольову перемогу боксера Олександра Усика, як прийшла ще одна радість - українська телеведуча Анна Горбань стала володаркою корони і престижного титулу «Місіс Планета - 2018».

Спеціально для Знай.ua в ексклюзивному інтерв'ю українка розповіла про те, як проходив конкурс, з ким їй довелося змагатися і про несподіваний подарунок долі, який вона отримала після перемоги.

- Аня, розкажи про те, як тобі вдалося потрапити на конкурс «Місіс Планета - 2018»?

- Спочатку я виграла конкурс «Місіс Україна». І завдяки цьому виграшу мені випала честь представити нашу країну в Болгарії на міжнародному конкурсі «Місіс Планета». До речі, Україна на конкурсі представляла себе перша - тому це було подвійно відповідально починати конкурс. Режисер побачив, що я енергійна і яскрава, тому, напевно, вирішив поставити мене першою.

- Скільки було учасниць?

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

- До фіналу потрапило 12. Не змогли прилетіти дві дівчини - у них щось з візами сталося. Так було б 14.

- Росіянка теж була?

- Так, і, до речі, ще окремо була представниця Криму. Ми з нею дуже подружилися. Кримчанка представляла кримських татар, а росіянка - Росію. Для мене дівчина з Криму стала подругою номер один на конкурсі, ми з нею досі спілкуємося, і будемо спілкуватися. У перший же день вона сказала - «Аня, подаруй мені, будь ласка, твою кофту з тризубом». І я коли летіла - подарувала.

Про політику ми не говорили. Нас це не стосується, ми просто були разом.

- Цікаво, а росіянка яке зайняла місце?

- Росія стала третьою віце-місіс.

- З кінця?

- (сміється) Ні.

- Скільки було членів журі?

- 15 осіб, нескінченно довгий стіл. Вони оцінювали дефіле, конкурс талантів. Конкурсу в купальниках не було, і це дуже приємно, що на тебе не дивляться, як на м'ясо. І неважливо є у тебе целюліт на попі, чи ні.

- А яким талантом ти змогла підкорити суддів?

- У мене було ораторське мистецтво. Я підготувала промову, і розповідала про себе, про свою сім'ю, про те для чого я тут і чого хочу досягти. І коли закінчила говорити, журі були в захваті, отримала справжні овації. Я почала свою промову зі слів - що я українка і пишаюся цим. Я намагалася всіма способами зробити так, щоб журі запам'ятали цю фразу, і, мені здається, у мене це вийшло.

- Я так розумію з порожніми руками ти не поїхала? Розповідай, що подарували.

- Корона з камінням, різні ювелірні вироби, багато косметики. Одним словом дівчачі принади.

- Ань, а до цього ти в якихось конкурсах брала участь?

- Брала участь у шкільних конкурсах краси і все. Тому можеш уявити, коли я йду на «Місіс Україна» - перше місце, потім їду на світовій - і знову перше місце. Це було дійсно круто!

- Ну, значить, час прийшов поставити на тоталізатор і зірвати куш. Раз так почало везти. Поки так пре, не думаєш ще в якомусь конкурсі взяти участь?

- Пропозиції є. Ось зараз кличуть на «Місіс Екстрім World». Я займаюся стрільбою з вогнепальної зброї, тому можу взяти участь, але, чесно, не хочу. Зараз інші цілі.

-Звичайно, я не можу не запитати, що ж це за цілі?

- Після перемоги на «Місіс Планета» я подала заявку на членство в делегації Українські жінки в ООН і мене затвердили. Я, як тільки почала брати участі в цих конкурсах краси, говорила, що моя мета стати членом цієї делегації, а також стати послом доброї волі ООН. І мої мрії одна за одною збуваються! Я так щаслива!

- Я так розумію, наступні кроки вже будуть у політику?

- У нас багато людей йдуть у політику, щоб роздеребанити те, що ще не роздеребанили. У мене такої мети немає, але я хочу бути в політиці. Хоча чоловік мені каже: «Аня, ти не зможеш бути політиком, тому що ти - не сволота». Але я дуже хочу допомагати нашій країні, людям. Я себе бачу в політиці, але тільки в нормальній команді, а цю команду ми можемо зробити тільки самі.

- Раз тобі так щастить останнім часом, поділишся секретом успіху?

- Насправді все просто. Я впевнена, що людина обов'язково повинна бути з добрими помислами. Мене успіхи інших людей мотивують, а не озлобляют. Я заряджаюсь від успіхів інших людей. Я дуже добра. Я вірю в Бога, для мене це дуже важливо. Важливо бути закоханою в себе. Дякувати світу за те, що він тобі дає.

Також я впевнена, що для жінки важливо бути закоханою в правильного чоловіка, щоб він не притискав до землі, а навпаки допомагав розкритися. Звичайно, дуже важливі діти! Моє натхнення - це мій син.

І я хочу, щоб усім іншим дітям в Україні теж було добре. Ми організовуємо благодійний проект для допомоги дітям, який називається «Вони вірять у себе». Проект має мету в тому, щоб діти, які з різних причин не змогли отримати батьківську любов і підтримку, все ж могли в майбутньому реалізувати себе і стати щасливими. Адже діти - це найважливіше, що може бути в житті людини, хіба не так?

Раніше Знай.uaповідомляв про найоригінальніши титули: королева ковбасок, Міс яловичина і інші.

Також ми писали про те, як чарівна українка підкорила всіх на престижному конкурсі.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що назван найсексуальніший чоловік світу.