В американському місті Фресно (Каліфорнія) невідомий стріляв у людей, вигукуючи "Аллаху Акбар".

Про це повідомляє АВС.

Три людини загинули, потрапивши під кулі зловмисника. Це сталося недалеко від будівлі суду, в районі якого поліція перекрила дорогу. В результаті копи затримали нападника.

Ним виявився Кору Алі Мухаммед. За словами шефа поліції Джеррі Дайєра, його вже розшукували за вбивство. Він також зазначив, що дії вищевказаного чоловіка не є тероризмом. При цьому Дайер заявив, що Мухаммед хотів вбити багато "білих" (сам обвинувачений - темношкірий).

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 10 квітня в каліфорнійській школі чоловік увірвався в клас і застрелив вчительку, поранивши попутно двох дітей, після чого сам покінчив життя самогубством. Пізніше, один з постраждалих помер у лікарні. Як з'ясувалося, нападником виявився колишній чоловік жінки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще