У в'язниці міста Толідо, штат Огайо, помер серійний вбивця Дональд Харві на прізвисько "Янгол смерті", який вбив близько 50 людей та отримав довічне ув'язнення.

За інформацією AP, 64-річного в'язня знайшли у камері забитим до смерті. У тюремному звіті значиться, що побиття сталося, коли до Харві прийшла невідома людина. Від отриманих травм маніяк помер через два дні.

Наразі невідомо, хто саме вбив Янгола смерті. Правоохоронці Огайо розпочали слідство.

Харві скоїв страшні злочини у 1970-1980-х роках, коли працював санітаром у клініках Огайо та Кентуккі. Він додавав у їжу пацієнтів отруту, а декому вимикав апарати штучного дихання.

У 1987 році Янгол смерті зізнався, що вбив 37 осіб, ще пізніше додав до списку 18 пацієнтів лікарні Цинциннаті. На суді маніяк заявив, що намагався полегшити страждання невиліковних пацієнтів, але прокурори побачили у ньому жорстокого вбивцю.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Миколаївській області маніяк вбив 37-річну матір-одиначку та закопав її у городі.