Сирійська армія президента Башара Асада веде наступ на півночі провінції Хама.

Як передає Reuters, армія президента Асада захопила село Аль-Залакьят. Варто відзначити, що в сільській місцевості бої зі змінним успіхом тривають кілька місяців. Однак була надія на мир після того, як Росія, Іран і Туреччина підписали Меморандум про створення в Сирії зон безпеки.

Але все марно. Урядова армія продовжує наступ на позиції сирійської опозиції. Крім провінції Хама бої ведуться в місті Кабоун в районі Дамаска.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що 6 травня авіація сирійського президента Башара Асада завдала ударів по позиціях опозиції в провінції Хама.

У той же час Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг заявив, що питання про участь НАТО в конфлікті в Сирії не обговорюється. Тому найближчим часом солдати Альянсу не з'являться на Близькому Сході.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще