Американський атомний авіаносець Carl Vinson підпливає до Сінгапура після завершення маневрів з кораблями Японії та Республіки Корея.

Про це повідомляє The Straits Times.

"Захід у порт Сінгапуру підкреслює нашу прихильність домовленостям двох країн про співпрацю в сфері оборони. Обидві держави поділяють спільну думку про те, що законне використання морського і повітряного простору має найважливіше значення для миру, процвітання і безпеки всіх країн в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні", - заявив командувач авіаносної ударною групою (АУГ) номер 1 ВМС США контр-адмірал Джеймс Кілбі.

Зазначається, що після зупинку у Сінгапурі, авіаносець з супроводжуючими кораблями відправиться до місця своєї дислокації у західній частину Тихого океану.

Як повідомляв раніше інформаційний портал Знай.ua, російський військовий корабель-розвідник "Віктор Леонов" знову показався неподалік американського узбережжя. Незважаючи на постійне мелькання корабля неподалік стратегічних військових об'єктів США, в Пентагоні не схильні бачити в ньому загрозу національній безпеці.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще