Білоруським ветеранам в Бресті подарували на честь Дня Перемоги мізерний продуктовий набір і листівку.

Про це повідомив онук одного з учасників війни Володимир Кривченя в Facebook. Ветеранам роздали зубну пасту, печиво, пачку манної крупи, банку скумбрії і шматок мила.

"8 травня 2017 року, мій дідусь, який на фронті з 14 років, а саме з 1941 по 1945 рік. З 1941 року в партизанах, а потім фронт і Берлін, отримав подарунок (на фото) від країни або території, яку спочатку захищав , а потім звільняв! " - написав користувач соцмережі.

До продуктів додавався головний подарунок - вітальний лист від голови адміністрації Московського району Бреста В'ячеслава Дашкевича. У посланні висловлюється "вдячність за мужність і героїзм, проявлені в роки Великої Вітчизняної війни".

Онук ветерана іронічно подякував владі країни за "щедрий" подарунок. Він додав, що в попередні роки про учасників Другої світової війни взагалі забували. Їм, за його словами, навіть не надсилали звичайної листівки - ні на День Перемоги, ні на день народження.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Росії знайшли спосіб, як без зайвих витрат залатати ями на дорогах. Ремонтники закидали ями на трасах уламками демонтованих табличок з пам'ятника Героям Великої Вітчизняної війни.