Скандально відомий французький сатиричний журнал Charlie Hebdo напередодні другого туру президентських виборів у країні не зміг не скористатися нагодою і не створити саркастичну карикатуру.

На сторінці видання у соціальній мережі Facebook опублікували малюнок, присвячений кандидатам у президенти Франції – лідеру "Національного фронту" Марін Ле Пен та екс-міністру фінансів Еммануелю Макрону.

Обох політиків актор карикатури зобразив у вигляді собак: Макрон – кучерявий веселий пудель, Ле Пен – незграбний бульдог.

"Марін, на місце!"– говорить незалежний кандидат-пудель. Унизу малюнка підпис: "Макрон у Єлисейському палаці".

Публікація зібрала чимало коментарів. Один з користувачів написав, що Ле Пен більше б пішов образ маленької отруйної жаби, інші називали покидьками тих, хто симпатизує Макрону. Знайшлися й ті, хто похвалив редакцію Charlie Hebdo за сміливість та вміння "тримати хвилю".

Популярні новини зараз
Поки люди шкребуть копійки на нові тарифи за світло, зарплати членів "Укренерго" сягають майже 8 млн на місяць Боржникам за комуналку дадуть допомогу, аби розрахуватися з постачальниками: кому пощастить На тлі зростання тарифів на світло подорожчає ще одна послуга: скільки грошей забере комуналка Нацкомісія планує переглянути ще один тариф: з 1 липня будуть нові ціни
Показати ще

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав, чим відрізняються центрист Макрон та ультраправа Ле Пен.