Міжнародна організація за відродження екології Greenpeace влаштувала у Парижі акцію проти ультраправої кандидатки у президенти Франції Марін Ле Пен.

За інформацією Reuters, активісти повісили на Ейфелевій вежі банер проти партії Ле Пен "Національний фронт" із гаслом "Свобода, рівність, братерство" та хештегом "Спротив".

"Ми проти націоналізму і авторитаризму у Франції та в інших країнах. Це наш спосіб нагадати людству, що ми повинні мобілізуватися для захисту цінностей свободи, рівності і братерства", - заявив керівник відділу зв'язків з громадськістю Greenpeace у Франції Жан-Франсуа Жульярд.

Зазначається, що сьогодні у Франції останній день, коли дозволяється провдення агітаційних акцій. Другий тур президентських виборів відбудеться 7 травня. За даними соцопитувань, впевнену перемогу здобуде центрист Еммануель Макрон.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Марін Ле Пен закидали яйцями під час виступів у регіоні Бретань.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще