Під час проведення музичного фестивалю Pukkelpop у Бельгії вибухнув балон із газом. Семеро чоловік зазнали травм різного ступеню тяжкості.

Вибух відбувся у наметовому містечку біля сцени. П'ятьох постраждалих вже відвезли до лікарні міста Хасселт, ще двом надали медичну допомогу на місці. Життю постраждалих ніщо не загрожує. Фестиваль продовжується у нормальному режимі.

Правоохоронці встановили, що вибух стався через те, що один із газових балонів впав та загорівся. На фестивалі дозволяється використовувати балони не більші 250 грамів. Цей балон відповідав усім стандартам.

Це не перший інцидент, який трапився під час проведення фестивалю Pukkelpop. У 2011 році через сильний вітер впала сцена просто на глядачів. Тоді загинуло п'ятеро людей.

Читайте також: На чотирьох гектарах землі будують новий "Казантип" (фото)

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Pukkelpop є щорічним музичним фестивалем у Бельгії. Цього року до нього завітали такі відомі гурти, як Linkin Park, Limp Bizkit, Bastille та The Offspring.