Росспоживнагляд порадив мешканцю Ростова судитися із російською співачкою Земфірою через концерт у 2013 році. Тоді співачка зірвала виступ, адже була обурена поведінкою публіки.

"Управління федеральної служби з нагляду в сфері захисту прав споживачів і благополуччя людини по Ростовській області порекомендував моєму довірителю у зв'язку з неякісним наданням йому послуги з боку співачки Земфіри, подати на неї позовну заяву до суду", - написав на своїй сторінці в соцмережі "ВКонтакте" адвокат ростовчанина Ярослав Михайлов.

Михайлов веде справу мешканця міста вже доволі довго, адже він з часів виступу Земфіри не може заспокоїтись через зрив.

Читайте також: П'яний російський співак буянив в аеропорті

У 2013 році співачка Рамазанова зупинила концерт через неадекватну п'яну публіку. Вона заспівала пісню "Ариведерчи" та заявила, що більше ніколи не повернеться до Ростова.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще