Пісню про людей, які загинули під час репресій, записали двоє російських музикантів - Вася Обломов, який до того ж є поетом і композитором (його справжнє ім'я - Василь Гончаров), і Гліб Самойлов - лідер гурту "Агата Крісті".

Презентація кліпу відбулася сьогодні, він розміщений на офіційному каналі Васі Обломова в YouTube.

Цікавий факт, що у вересні відомі виконавці з Росії Влад Самойлов і Юлія Чичеріна отримали медалі в самопроголошеній ЛНР "За заслуги перед Республікою" ІІ ступеня. Медалі їм вручав "глава" так званої "ЛНР" Плотницький, підкреслюючи, що медалі їм вручають завдяки їх активної життєвої позиції та "співпереживання долі ЛНР". Як відомо, Самойлов і Чичеріна приїжджали на окуповані території України, щоб відсвяткувати 220-річчя Луганська.

Читайте також: Я втратив 70% своїх прибутків, але не працюватиму в Росії - український шоумен

А Вася Обломов, у свою чергу, відомий своєю інакшою громадянською позицією, в 2011 році, він один з небагатьох музикантів, виступав на мітингу на проспекті Сахарова в Москві, підтримуючи чесні вибори. Крім того, Обломов бере участь у проекті "Господин Хороший", який йде на російському телеканалі "Дощ", де вони разом з Михайлом Єфремовим читають колючі вірші "на злобу дня", часто критикуючи суспільно-політичний лад сучасної Росії.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще