В австралійському штаті Квінсленд ввели план роботи в умовах природних катастроф через погіршення ситуації з тропічним циклоном "Деббі".

Про це заявив прем'єр-міністр Малколм Тернбулл, передають російські ЗМІ

28 березня стихія перетнула берегову лінію після 12:00 за місцевим часом. За словами Тернбулла, ситуація різко погіршується. Пориви вітру місцями досягають поруч з епіцентром 270 км/ч.

Він зазначив, що уряд направив в регіон близько тисячі військових. Вони знаходяться в режимі повної готовності. Рятувальною операцією буде керувати генерал Крістофер Філд, працюючий під час страшної повені у 2011 році.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", синоптики попередили про наближення найпотужнішого за останні шість років циклону за дві доби. Через очікування руйнування оголосили евакуацію в деяких штатах і закрили школи.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще