Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв відзвітувався про доходи за минулий рік. Він почав заробляти менше.

За 2016 рік Медведєв заробив 8,586 млн рублів (151 тисяча доларів), а у 2015 - 8,767 млн. У доларовому еквіваленті прем'єр став біднішим на 3,2 тисяч або на 180 тисяч рублів. У Держдумі пояснили, що у Медведєва зменшилась сума вкладу.

Ще більше здивував автопарк екс-президента Росії, адже пересувається він виключно на російських автомобілях, принаймні за офіційними даними. Він є власником ГАЗ-М20 "Побєда" та ГАЗ-21 "Волга".

Дружина російського прем'єра, Світлана, віддає перевагу німецьким, але також скромним автомобілям - Volkswagen Golf. У 2016 році вона не заробила ні копійки.

Крім того, у власності Медведєва значаться квартира площею 367 квадратних метрів та земельна ділянка площею 4,7 тисячі квадратних метрів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент Росії Володимир Путін, згідно з декларацією, також володіє виключно російськими та радянськими автомобілями.