Президент Росії Володимир Путін поділився розмірами своїх статків і заповнив декларацію.

Звіт про фінансовий стан російського глави опублікований на офіційному сайті Кремля. Згідно з документом за 2016 рік Путін заробив досить скромну суму - близько 8,85 мільйона рублів.

Криза від санкцій позначився на доходах президента. Оскільки в 2015 році він заробив 8,89 мільйона рублів. У декларації глави Кремля вказані також земельні наділи і нерухомість.

У власності президента залишилась земельна ділянка площею в 1500 кв.м. Також у нього є невелика квартира в 77 кв.м і гараж. Крім того, Путін задекларував ще одне житло площею в 153 кв.м. і гаражне місце.

Автопарк президент виявився аж надто скромним. Він володіє раритетним радянським автомобілем ГАЗ-М21, позашляховиком "Нива" і автомобільним причепом "Скіф".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, російський президент Володимир Путін обговорив ситуацію в Сирії з турецьким колегою Реджепом Тайіпом Ердоганом.