У Білорусі 25 березня активісти вийшли на масові мітинги на честь Дня Волі, який ознаменували проголошення Білоруської Народної Республіки. В результаті правоохоронці затримали кілька десятків учасників акції.

Про це TUT.BY. Свято не відзначається на офіційному рівні і міська влада Мінська не видали дозвіл на проведення мітингу, який організувала опозиція.

Хода почалася близько полудня. На місці подій зібралася велика кількість правоохоронців і автозаків. Рух в центрі міста перекрито для транспорту. Також були закриті кілька станцій метро. За попередніми підрахунками на мітинг зібралася майже тисяча білорусів.

Очевидці кажуть, що в центрі Мінська спостерігаються проблеми зі стільниковим зв'язком. Акція закінчилася близько 14:30. Частину людей розігнав ОМОН, а інших затримали і відвезли в автозаках.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Білорусі затримали опозиційного лідера Володимира Некляєва. Його відправили в СІЗО.