Кореспондент російського пропагандистського каналу "Росія-24" Марія Бондарєва зганьбилася, розповівши дві різні історії про свого нібито діда.

Про це повідомила у Facebook російська журналістка Олена Риковцева.

Бондарєва вела репортаж з ходи "Безсмертний полк" і раптом заявила, що журналісти каналу теж вирішили взяти участь у акції. Вона дістала з-за пазухи портретик у чорній рамці і сказала:

"Я знайшла фотографію свого дідуся. Його звали Іванов Віктор... (замислюється) Іванович. Він воював, але три роки пробув у полоні. Тому моєму татові довелося взяти прізвище моєї бабусі, щоб з ними чого-небудь не трапилося", - переказала слова Бондаревої Риковцева.

Але, за словами журналістки, вже буквально за годину російська пропагандистка озвучила зовсім іншу історію про цей ж портрет.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Це мій дід. Іванов Віктор Михайлович (вже Михайлович). Фронтовик. Ветеран Вітчизняної війни. Він воював і перебував у полоні цілих 3 роки. Але він вижив! Він вийшов на свободу і прожив до 90 років! Так що я хочу сказати йому велике спасибі, як і іншим фронтовикам!" – процитувала вона Бондарєву.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, на акцію "Безсмертний полк" Захарченко вийшов з портретом Мотороли. Соцмережі висміяли його за це.