В результаті тисняви ​​в китайській школі в провінції загинули дві дитини, ще двадцять отримали поранення.

"Двоє дітей загинули, понад 20 отримали поранення в результаті тисняви ​​в початковій школі в провінції Хенань центрального Китаю. Причину встановлює слідство", - йдеться в повідомленні Сіньхуа в Twitter.

Причиною тисняви ​​стало те, що в будівлі обвалилася стіна в туалеті. Через паніку серед учнів виникла тиснява. Що саме стало причиною загибелі дітей поки неясно.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що через тисняву на концерті Індіо Соларі в місті Олаваррія в Аргентині загинули двоє людей. Співакові довелося кілька разів зупиняти виступ і просити охорону допомогти людям, які опинилися в тисняві і втрачала свідомість.

На захід прийшли близько 350 тисяч фанатів. Однак, за словами організаторів, передбачалося, що людей буде в два рази менше.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще