Президент США Дональд Трамп перед великоднім катанням яєць в Білому домі уникнув неприємної ситуації завдяки своїй дружині Меланії.

Відповідне відео опубліковане на YouTube.

Головна пара країни з сином стояли перед народом під час виконання гімну. Трамп посміхався. Меланія і Баррон доклали руку до серця, коли зазвучали перші акорди. Однак глава сімейства забувся, продовживши дивитись.

Дружина президента вийшла з положення, помітивши помилку чоловіка. Вона обережно доторкнулася його руки, після чого Трамп схаменувся і, продовжуючи невимушено посміхатися, приклав долоню до призначеного місця.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", вік американського президента дає про себе знати, особливо якщо врахувати масштабність проблем, які йому доводиться вирішувати. Так, під час дебатів перед виборами, Трамп двічі не почув свого імені, коли запрошував його ведучий.