Директор ФБР Джеймс Комі вважає, що Росія взаємодіє з сайтом WikiLeaks через посередників.

"Вони не взаємодіють безпосередньо з WikiLeaks. На відміну від сайту DC Leaks і хакера Guccifer 2.0.", - сказав Комі на слуханнях в Конгресі, які були присвячені втручанню Росії у виборчий процес в США.

Раніше американська розвідка звинуватила Росію в тому, що Москва за посередництвом третіх осіб передавала матеріали про демократичної партії сайту WikiLeaks. У Москві всі подібні звинувачення заперечують.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Федеральне бюро розслідувань США серйозно зайнялося розслідуванням справи про втручання Росії в президентські вибори і вплив на їх результат.

Хакерські атаки росіян вивчатимуть працівники "суперсекретного" відділу ФБР, який займається захистом секретної інформації розвідки США, технологій приватних і державних установ, а також протидією шпигунам, в тому числі і в кіберпросторі.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще