Федеральне бюро розслідувань (ФБР) США всерйоз зайнялось розслідуванням справи щодо втручання Росії у президентські вибори та вплив на їхній результат.

За інформацією CNN, хакерські атаки росіян вивчатимуть працівники "суперсекретного" відділу ФБР, який займається захистом таємної інформації розвідки США, технологій приватних і державних установ, а також протидією шпигунам, в тому числі і у кіберпросторі.

У ФБР цей відділ називають "Контррозвідувальним підрозділом". Над справою стосовно хакерських атак Росії не вибори працюватимуть 15-20 агентів.

Нагадаємо, спецслужби США звинувачували російських хакерів у зламі серверів Демократичної партії напередодні виборів, що вплинуло на підсумкову перемогу республіканця Дональда Трампа. Офіційні представники Росії заявили про свою непричетність.

Як повідомляв портал "Знай.ua", один з чиновників Нью-Йорка неофіційно назвав інфаркт причиною смерті постійного представника Росії при ООН Віталія Чуркіна.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще