Український блогер і громадський активіст Карл Волох розповів на сторінці у Facebook про близьке до Кремля джерело, яке знайомить публіку з подіями за стінами.

Волох назвав три причини можливого зливу інформації.

Перша причина - інформація про хворобу президента Росії Володимира Путіна є правдивою, а деякі люди з оточення намагаються завадити його висуванню на президентських виборах.

Другою можливою причиною Волох назвав неправдиві повідомлення про стан здоров'я російського президента: "Щоб вплинути на електоральну "єдність" і під цим приводом умовити Путіна пошукати наступника для контрольованої передачі влади замість громадянського протистояння".

Також блогер припускає, що ФСБ веде незрозумілу для нього гру. Волох також зазначив, що доки Кремль остаточно не визначився з кандидатом на виборах, вони не беруться у повну силу за опозиціонера Олексія Навального.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Наше обізнане джерело стверджує, що сум'яття в Кремлі триває", - додав блогер.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Путіну передрекли великі проблеми через російську молодь, яка не піддається на його пропаганду.