Глава МЗС Великої Британії Борис Джонсон відклав свій візит до Москви через ситуацію в Сирії.

Про це він написав у Twitter. Більш докладно причину скасування візиту пояснили дипломати на офіційному сайті МЗС Британії.

Зокрема, вказується, що події в Сирії докорінно змінили ситуацію в світі. "Мій пріоритет зараз продовжувати контакти з США та іншими напередодні зустрічі G7 10-11 квітня - для створення скоординованої міжнародної підтримки режиму припинення вогню на місцях і активізації політичного процесу", - йдеться в повідомленні МЗС.

Також вказується, що британський дипломат провів бесіду з держсекретарем США Рексом Тіллерсона, який поїде в Москву після саміту.

"Ми закликаємо Росію зробити все можливе, щоб домогтися політичного врегулювання в Сирії, і співпрацювати з міжнародною спільнотою, щоб гарантувати, що шокуючі події останнього тижня не повторяться", - зазначив Джонсон.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Росія на засіданні Ради Безпеки ООН заблокувала прийняття резолюції, яка засуджує використання хімічної зброї в Сирії.