Колишнього президента Південної Кореї Пак Кин Хє відвезли до центру попереднього ув'язнення сьогодні вночі. Там вона пробуде, доки не почує офіційні звинувачення.

За інформацією The Guardian, екс-президент їхала до місця ув'язнення у супроводі прокурорів близько 04:30 за місцевим часом. Відомо, що на рішення окружного суду щодо арешту Пак Кин Хє чекала дев'ять годин.

Прокурори мають намір пред'явити колишньому керівнику Південної Кореї не менше 13 звинувачень. Її підозрюють у корупції, хабарництві, зловживанням владою та порушенням державної таємниці.

Слідчі запросили орден на арешт Пак Кин Хє у зв'язку з побоюваннями, що вона може приховати уліки.

У корупційному скандалі також фігурує подруга екс-президента Чой Сун Сіль. Саме вона керувала злочинною діяльністю Пак Кин Хє та вимагала від сотень компаній мільйонні хабарі за надання державних пільг.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", південнокорейські опозиціонери зраділи арешту Пак Кин Хє.