Російський магнат Олег Дерипаска платив екс-раднику Дональда Трампа Полу Манафорту, щоб той працював в інтересах президента Росії Володимира Путіна.

Про це повідомляє видання Associated Press, посилаючись на власні джерела, а саме соратників Манафорта і ділову документацію.

Згідно з інформацією, ще в далекм 2005 році, коли відносини тодішнього президента Джорджа Буша і Путіна почали псуватися. Манафорт розробив цілу стратегію, яка "може бути корисна уряду Путіна". Повідомляється, що Дерипаска заплатив американському політику 10 мільйонів доларів, за що Манафорт активно впроваджував в уряді потрібну інформацію і законопроекти.

Він сам, зрозуміло, заперечує подібні звинувачення, але зазначає, що свого часу співпрацював з Дерипаскою на цілком законних підставах.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Манафорт потрудився над планом повернення Віктора Януковича "у гру".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще