Найбільшою загрозою для будь-якої нації на Землі назвав Росію очільник Федерального бюро розслідувань Джеймс Комі.

Цю фразу він промовив на слуханнях в сенаті США, фрагмент з яких опублікував у своєму мікроблозі Twitter журналіст NBC News Бред Джафф.

Глава ФБР також погодився з тим, що Кремль надає прихисток кіберзлочинцям, замішаним у правопорушеннях по всьому світу, у тому числі втручаннях у внутрішню політику зарубіжних країн і США зокрема.

Комі переконаний, що Росія небезпечна для американського демократичного процесу, "з огляду на її прагнення і можливості".

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав, що найрозшукуваніший хакер у світі росіянин Євген Богачов пов'язаний з ФСБ. В США йому інкримінують створення вірусної програми, за допомогою якої були викрадені сотні мільйонів доларів з рахунків по всьому світу. За його "голову" ФБР встановило нагороду в три мільйони доларів.