Філіппінці вкотре пережили потужний землетрус, який сколихнув острів Мінданао - другий за величиною у Філіппінському архіпелазі.

Про це повідомили у прес-центрі Геологічної служби Сполучених Штатів Америки.

За повідомленням фахівців, потужні поштовхи зафіксували за 80 кілометрів на захід від провінції Котабато, епіцентр залягав на глибині всього 10 кілометрів.

Сила поштовхів, за оцінкою геологічної служби, склала 5,8 балів за шкалою Ріхтера. Як пояснили геологи, в разі землетрусу такою магнітудою безпосередньо у населеному пункті, руйнувань не уникнути. Проте цього разу ні людських жертв, ні матеріальних землетрус країні не наніс.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Філіппіни сколихнув потужний землетрус. Мешканців азіатської країни трусило протягом 20 хвилин.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще