Майкл Флінн – колишній радник з питань національної безпеки американського президента Дональда Трампа висунув умови щодо надання свідчень про маніпуляції Росії у виборах.

Про це повідомляє Wall Street Journal з посиланням на власні джерела.

Він погодився відповісти на питання тільки в тому разі, якщо йому нададуть імунітет від переслідування. Джерело також відзначило, що Флінн після виконання цих умов готовий посприяти слідству у справі про зв'язки команди Трампа з Кремлем.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" 13 лютого Флінн подав у відставку через таємний зв'язок з російським послом. Офіційно він заявив, що приховав деяку інформацію про зустрічі та переговори про санкції від віце-президента США Майкла Пенси.

Прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив з цього приводу, що відставка Флінна є внутрішньою справою американців, а Росія в це втручатися не буде.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще