Ультраправа кандидатка у президента Франції Марін Ле Пен 2 квітня влаштувала мітинг у місті Бордо, проти якого виступили більше тисячі мешканців.

За інформацією Reuters, протестувальники скандували антифашистські гасла та вимагали скасування виступу Ле Пен. Крім того, учасники акці висловились проти двох інших кандидатів у президенти - республіканця Франсуа Фійона та соціаліста Бенуа Амона.

Ле Пен все ж виступила перед мешканцям Бордо. Вона традиційно розкритикувала політику ЄС щодо біженців та пообіцяла боротися з ісламістським фундаменталізмом.

Перший тур президентських виборів у Франції відбудеться 23 квітня, а другий - 7 травня.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", на виборах президента Сербії переміг чинний прем'єр-міністр Александар Вучич. Він подякував за підтримку президенту Росії Володимиру Путіну.