Російська пропаганда не гає часу, і, незважаючи на останній ляпас Путіну від Трампа після помсти за хіматаку в Сирії, навіть цей момент намагається обернути собі на користь.

Зараз путінці ведуть філігранну інформаційну компанію в англомовному сегменті, використовуючи і політичних супротивників Трампа.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав екс-офіцер ФСБ Ілля Богданов, який пішов добровольцем захищати Україну від російських окупантів.

"Трамп непогано заробив на скинутих на Сирію ракетах. Виявляється, у нього акції в компанії-виробнику цих самих ракет, і після удару акції цієї компанії круто злетіли. У нього було багато вибору, які саме ракети запускати, але вибрав він саме ті, які завдали порівняно мізерний удар, попередивши при цьому сирійців і росіян, які могли б з легкістю їх збити S-400, що знаходяться в Сирії. Зараз та військова база, дрібно покалічена, продовжує свої злети і дії ... що коштувало платникам податків $ 93.8 мільйонів. Добре заробив, бізнесмен!" – озвучив Богданов основні тези з "методичок Кремля" для пересічного телеглядача.

Він додав, що, поступаючись у військовій і економічній потужності, чекістський режим вміло компенсує це роботою своїх спецслужб, до яких сміливо можна прирівняти й пропагандистів. Дописувач висловив сподівання, що все ж будуть придумані контрзаходи, які обеззброять "чекістів".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", услід за ракетними ударами по Сирії Дональд Трамп замахнувся на фінансову систему Росії.