Знімки у соцмережах, на яких зображений Володимир Путін із макіяжем, у Росії офіційно визнали "екстремістськими матеріалами". Відповідне рішення прийняли у Міністерстві юстиції РФ.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Відомо, що через ці меми минулого року влаштували навіть судове засідання, під час якого розповсюдження подібних фото кремлівського лідера визнали проявом екстремізму.

Вперше зображення Путіна із нафарбованим обличчям почали з'являтися три роки тому, а пізніше акаунт Олександра Цвєткова, на якому вони були опубліковані, закрили. Адміністрація аргументувала це порушенням правил сайту.

У відомстві додали, що образ, в якому на фото показаний російський президент, нібито відверто натякає на його нетрадиційну сексуальну орієнтацію.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Путін заборонив грошові перекази в Україну у відповідь на подібні обмеження по відношенню до РФ.