Світ не без добрих людей. У китайському місті Гуанчжоу взаємовиручка пасажирів метро допомогла врятувати ногу жінки похилого віку.

Нещасний випадок стався у годину пік. Пенсіонерка намагалася зайти у переповнений вагон метро, ​​оступилася, і її нога потрапила у щілину між платформою і потягом, пише South China Morning Post.

У результаті, 72-річна жінка провалилася до рівня стегна і застрягла. Вона відчайдушно намагалася витягнути ногу, але нічого не виходило. Старенька їхала без супроводу і допомоги, здавалося б, чекати не було звідки.

Але тут на виручку пенсіонерці прийшли інші пасажири. Вони всі разом навалилися на вагон і змогли нахилити його настільки, що працівникам метрополітену вдалося витягнути бабусю.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Жінка відбулася переляком і кількома синцями. А очевидці героїчного порятунку пенсіонерки виклали відеозапис події на YouTube.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", на київському мосту Метро "зникне" одна смуга.