У Полтаві гаряче: димлять шашки і звучать протести

Полтавські активісти, незважаючи на сніг та холодну погоду, вийшли ввечері 21 квітня на протест проти будівництва кафе по вулиці Котляревського. Під приміщенням зібралися десятки людей з димовими шашками.

Росія знайшла заміну Чуркіну в ООН

Постійним представником Росії при Організації Об’єднаних Націй може стати заступник міністра закордонних справ Василь Небензя. У самому зовнішньополітичному відомстві РФ з кандидатурою визначилися вже остаточно і відправили всі необхідні документи в ООН.

Ніч перед екзаменом: НАЗК перевірить сто тисяч декларацій за два дні

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Національне агентство з питань запобігання корупції має три дні на перевірку більше ніж ста тисяч електронних декларацій топ-чиновників. Термін здачі перевірки декларацій чиновників за 2015 рік закінчується 23 квітня.

Трамп вважає теракт у Парижі вигідним для Ле Пен

Теракт, який стався 20 квітня в центрі Парижа, допоможе кандидату в президенти Франції від правої партії "Національний фронт" Марін Ле Пен на майбутніх виборах. Таку заяву зробив президент США Дональд Трамп.

ІД взяла відповідальність за атаку на ФСБ

Відповідальність за напад на приймальню управління ФБС в Хабаровську взяло на себе терористичне угрупування «Ісламська держава». Про це в п'ятницю, 21 квітня, повідомив на своїй сторінці в Twitter SITE Intelligence Group.

Американський суд виніс вирок російському кібершахраєві

Звинувачений у кібершахрайстві син депутата російської Держдуми від партії ЛДПР Валерія Селезньова - Роман - 27 років проведе за ґратами. Такий вирок йому виніс федеральний окружний суд в Сіетлі.