Застій у слідстві: адвокат Сущенка підготував нові документи

Адвокат незаконно утримуваного в російському СІЗО українського журналіста Романа Сущенка Марк Фейгін зажадає на засіданні суду змінити запобіжний захід на домашній арешт.

У Гройсмана анонсували зустріч з главами МЗС трьох країн

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман зустрінеться 11 квітня з міністрами закордонних справ трьох країн. Він обговорить ряд питань з наступними главами МЗС: Мирославом Лайчаком (Словаччина), Петером Сійярто (Угорщина) і Любомиром Заоралеком (Чехія).

Вчені передбачили появу наднової зірки

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Вчені анонсували появу найяскравішої наднової зірки у 2022 році. Це має статися після зіткнення і злиття двох небесних тіл. За словами астрономів, вибух буде такої потужності, що світло від нього буде видно з Землі неозброєним оком.

Гуманітарна допомога: у Трампа анонсували нові "удари" по Сирії

Деескалація конфлікту в Сирії є кращою гуманітарною допомогою, яку американська влада може надати. З відповідною заявою виступив прес-секретар Білого дому Шон Спайсер. "Якщо ми знову побачимо подібні дії, то будемо відкриті для можливих подальших кроків", - заявив він.

Порошенко запропонує конфіскацію "віджатого" вугілля на Донбасі

Президент України Петро Порошенко пропонуватиме на наступному засіданні Ради національної безпеки і оборони варіант конфіскації вугілля із захоплених бойовиками донецьких шахт. Про це розповіла представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко.