В російському місті Бєлгород поліція затримала чоловіка, який бігав на голяса по проїжджій частині і погрожував автолюбителям. Він гатив ножем по машинам та пошкодив кілька авто.

Як вияснили правоохоронці, бешкетник перебував в наркотичному сп'янінні. Його дії зафіксував реєстратор, а відео опубліковани в інтернеті – його розмістила група "Авто Білгород" в соцмережі "ВКонтакте".

Судячи з коментарів до відео, інцидент стався 23 квітня на Котлозаводскій вулиці, біля стадіону "Салют".

У півхвилинному ролику видно, як оголений бешкетник біжить по проїжджій частині, наздоганяючи білий Renault Logan, водій якого їде, включивши задню швидкість. Інші водії в паніці намагаються покинути небезпечну зону.

Більше хоробрішим виявився пішохід, який потрапив в кадр. Видно, як чоловік кинув у наркомана якийсь предмет, можливо пляшку.

Як повідомляв сайт Знай.ua, поліція Києва затримала наркомана, який з сокирою кидався на мешканців і гостей столиці.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще