Не так давно бойовики "ДНР" з гордістю розповідали про те, що представництво їх "республіки" відкриється, протее їх голосні заяви з цього приводу виявилися передчасними.

Зовнішньополітичне відомство Греції опублікувало заяву, у якій підкреслило, що ніколи не не визнає відкриття "офіційного представництва ДНР".

«Греція ніколи не визнає самопроголошену "Донецьку Народну Республіку", —заявив у спілкуванні з журналістами речник грецького МЗС Стратос Ефтіміу.

Він підкреслив, що будь-які дії, спрямовані на підрив територіальної цілісності України, засуджувалися і будуть засуджуватися урядом країни.

Раніше російські ЗМІ оприлюднили інформацію про те, що в Греції відкрилося представництво "ДНР", а очолив його співорганізатор грецького суспільства Safe Donbass Андреас Заферіс.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", голова СБУ розкрив стратегічні плани Росії.