Бельгійська поліція затримала п'ятьох осіб, які проходять як підозрювані в "справі про тероризм". Під час обшуків у них знайшли арсенал зброї.

Про це повідомляє телеканал RTL, посилаючись на дані прокуратури. Затримали підозрюваних в одному з районів Брюсселя.

У прокуратурі уточнили, що затримання не пов'язане з розслідуванням теракту в Парижі в 2015 році і Брюсселі в 2016 році. Підозрювані, за попередніми даними, не пов'язані з вбивством поліцейського на Єлисейських полях 20 квітня. Правоохоронці навідалися з обшуками в комуну Моленбек, Гансгорен і Росдал.

"У затриманих були вилучені два пістолети, бронежилет, боєприпаси і наркотичну речовину канабіс", - розповіли в прокуратурі деталі затримання.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, президент США Дональд Трамп різко висловився на адресу кандидата на президентський пост у Франції Марін Ле Пен. Він вважає, що теракт в Парижі напередодні виборів може зіграти їй на руку.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще