Птах, який на п’ять годин залишив без електроенергії майже 40 тисяч мешканців американського міста Маскігон, штат Мічиган, потрапив в об’єктив автомобільного відеореєстратора.

Кадри, де видно, як гусак врізається у високовольтну лінію, опублікував у соціальній мережі Facebook один з місцевих жителів.

При перегляді відео можна помітити яскравий спалах. За кілька секунд на землю падає мертвий птах.

У компанії Consumers Energy, що займається постачанням електроенергії в місто, повідомили, що пернатий зачепив дріт повітряної лінії електропередачі напругою 7200 вольт. Внаслідок зіткнення найближча електростанція відключилася, і місто залишилося без світла на кілька годин.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", в парку американского міста Кларксвіль в штаті Індіана гусак нокаутував поліцейського.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще