Північнокорейські хакери зламали внутрішню мережу Міністервства оборони Південної Кореї та викрали секретний план 5027, який розробили спільно зі США.

Про це повідомили у виданні Chosun Ilbo, посилаючись на джерела у владі.

У ході перевірок та допитів близько 40 осіб влада Сеулу дізналась, що виток інформації стався у вересні 2016 року. Відомо, що кібервійська Кім Чен Ина отримали частину секретного плану.

Зазначається, що план 5027 США та Південна Корея розробили ще у 1978 році на випадок атаки з боку КНДР і кожні два роки вносять у нього правки. Військовий документ містить стратегію розгортання військ, список ключових цілей на території Північної Кореї, а також захист контрольних пунктів на кордоні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 3 квітня громадяни КНДР відсвяткували річницю правління Кім Чен Ина.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще