КНДР святкує п’яту річницю Кім Чен Ина на найвищих постах, з цього приводу у Пхеньяні лідеру присвятили масштабну фотовиставку.

Про це повідомляє інформагентство kcna.kp.

Кім Чен Ин, який очолив країну у 2011 році як наступник після свого батька, має також чотири військових звання: віце-маршал КНА, маршал КНА, маршал КНДР і генералісимус.

Під час відкриття виставки, присвяченої лідеру, організатори зазначили, що висунення Кім Чен Ина на найвищі пости "Відображало одностайну волю всієї партії, народу і армії в історичний для КНДР період завершення революційного курсу, заснованого на ідеях чучхе".

Згідно меморандуму, який уряд країни оприлюднив напередодні, їхній лідер "енергійно сприяє розвитку ядерного потенціалу стримування, як верховного головнокомандувача він періодично здійснює поїздки в прифронтову смугу, де керує маневрами частин Корейської народної армії (КНА)".

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Крім того, в уряд упевнені, що саме правління Кім Чен Ина перетворило КНДР на світову ядерну та воєнну державу.

Преса країни пише про свого лідера завжди як про командира зі сталевою волею, що гідно забезпечує країні "надійний захист, революції та соціалізму".

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", на думку експертів, невдалі спроби запуску Пхеньяном ракет були всього лише демонстрацією американському представникові в Пекіні свою важливість.