Хакери зламали сторінку у Facebook чинного президента Франції Франсуа Олланда, де розмістили запрошення відсвяткувати його відставку.

За інформацією Europe1, хакери атакували сторінку французького лідера 30 березня. Повідомлення про вечірку протрималось близько години, після чого його видалили. На свято, яке запланували на 7 травня, погодились прийти 12 тисяч осіб.

Вечірку організували активісти руху "За відставку Франсуа Олланда". Вони розмістили у своїй спільноті скріншот з результатом хакерської атаки.

Франсуа Олланд займає посаду президента Франції з 2012 року. 23 квітня та 7 травня відбудуться два тури президентських виборів у Франції, після чого чинного голову держави змінить інша людина.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ультраправа кандидат у президенти Франції Марін Ле Пен отримала у подарунок свій портрет разом з зображенням президента Росії Володимира Путіна та головою Білого дому Дональда Трампа.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

LE PRESIDENT DES NÔTRES C'est officiel, nous avons le soutient de François Hollande à notre événement (sans trucage) (je...

Posted by Pour la démission de François Hollande on Wednesday, 29 March 2017