В Росії активісти арт-групи "Біла троянда" вручили "подрузі" Путіна Марін Ле Пен триптих з її портретом. Про це повідомляють російські ЗМІ.

В центрі триптиху знаходиться портрет самої Ле Пен, а з обох боків від нього – портрети Путіна і Трампа. За словами активістів, цей триптих був написаний рік тому - до того, як стало відомо про перемогу Дональда Трампа на виборах президента США.

Російські активістка в розмові з Марін Ле Пен підлестили їй, висловивши надію, що картина стане «пророчою» і лідер «Національного фронту» переможе на виборах у Франції.

Як повідомляв сайт Знай.ua, ультраправа Марін Ле Пен, яка представляє партію "Народний фронт" і мітить на крісло президента Франції, розповіла, з якою метою їздила в Росію на зустріч з Володимиром Путіним.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще