Ультраправа Марін Ле Пен, яка представляє партію "Народний фронт" і мітить на крісло президента Франції, розповіла, з якою метою їздила в Росію на зустріч з Володимиром Путіним.

Про це вона заявила в ефірі радіостанції "Europe 1".

"Я не їздила за порадами, як Макрон і Фійон до Меркель. Я їздила, щоб обговорити ситуацію з тероризмом і необхідність співпраці великих націй для боротьби з економічним фундаменталізмом", - заявила Ле Пен і навіть пояснила, чому підтримує агресивну поведінку Росії: "Коли я їду в різні країни, я не приймаю всю їхню внутрішню політику, я перебуваю в процесі дипломатії, я там не для того, аби вказувати на хороші і погані моменти, навіть якщо Франція повинна завжди переконувати в необхідності дотримання прав людини". Тільки от якщо Ле Пен не встряє в політику інших держав, за яким тоді принципом вона вирішила визнати анексію Криму законною?

Ультраправа подруга Володимира Путіна клянеться і божиться, що фінансування її передвиборчої кампанії йде не з російських джерел. "Мене звинувачують в тому, що я шукаю кредити в іноземних банків. Фінансування не закрите, французькі банки відмовилися надавати мені кредити, хоча дали їх всім кандидатам, крім мене", - поскаржилася політик, але на питання, звідки фінансування, так і не відповіла.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що чинний президент Франції Франсуа Олланд назвав своїм священним обов'язком не дозволити Марін Ле Пен перемогти на виборах.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще