Лідер "Національного фронту" та кандидат в президени Франції скандальна Марін Ле Пен зробила невтішний прогноз для Євросоюзу.

Вона впевнена, що в майбутньому Європейський Союз припинить своє існування, так як люди більше не підтримують його.

Про це жінка заявила, виступаючи перед виборцями у місті Лілль, передає Reuters.

За словами Ле Пен, якщо на виборах переможе її ультраправа партія, це стане ще одним кроком до "глобального звільнення людей" після Brexit і обрання Дональда Трампа президентом США.

Вона пообіцяла у разі свого тріумфу захистити Францію від глобалізму та піти шляхом Великобританії і вивести країну з ЄС.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Слова політика про те, що "Європейський Союз буде вмирати, бо люди його більше не хочуть, а зарозумілій та гегемоністичній імперії судилося згинути", були зустрінуті гучними оплесками та вигуками.

Соціологічні опитування показують, що Ле Пен пройде у другий тур, але там, найімовірніше, поступиться Емманюелю Макрону. У той же час чимало експертів переконані, що перемога на виборах залежатиме від того, наскільки кандидати зуміють мотивувати людей прийти на дільниці, і допускають несподівані результати.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", колишній соратник "подруги Путіна" оприлюднив компромат на неї.