Незалежний кандидат в гонці за посаду президента Франції Еммануель Макрон підвищив свій рейтинг. Він, за результатами соціологічного опитування, виграє перший тур виборів.

Про це повідомляє Le Figaro. Перший тур виборів відбудеться 23 квітня. За Макрона готові віддати свій голос 26% відсотків виборців. Йому вдалося поліпшити показник на один пункт.

Лідер ультраправого "Національного фронту" Марін Ле Пен може розраховувати лише на 25% голосів. Вона лише за наділю втратила один процентний пункт. Макрон вперше в соцопитуваннях випередив Ле Пен.

На третьому місці за популярністю серед виборців виявився кандидат від "республіканців" Франсуа Фійон. За нього готові проголосувати 17% французів. У порівнянні з попередніми прогнозами він втратив 2,5% свого рейтингу.

Його наздоганяє представник "Лівої партії" Жан-Люк Меланшон з результатом в 14%. П'ятірку кандидатів соціаліст замикає Бенуа Амон. За нього готові голосувати 11,5% виборців.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, представники виборчого штабу Еммануеля Макрона звинуватили Кремль у тому, що він намагається вплинути на президентські вибори у Франції.