Відомий російський журналіст і блогер Олександр Сотник розповів, чому гібридна війна, яку веде президент Володимир Путін, несе в собі більше загрози, ніж може здатися на перший погляд.

Детально про це Сотник написав в своєму офіційному блозі.

Блогер написав, що Росія вигострювала свої вміння вести гібридну війну під час військової агресії на території Грузії, а тепер відтворює цю модель не тільки в Україні, а й у всій Європі. Журналіст вважає, що Путін діятиме до тих пір, поки наплив біженців, теракти куплених ісламістів і тонни пропаганди остаточно не дестабілізують і без того нестійку Європу.

Сотник впевнений, що в разі, якщо це план спрацює, США значно послабить свої позиції і втратить колишній вплив, а отже, відносини з Європою максимально зруйнуються. Російському диктатору це вигідно, оскільки все накрадені кошти зберігаються в міцному європейсько-американському союзі.

Журналіст також додав, що красивий термін "гібридна війна" несе за собою справжні смерті, кров і жах, а смерть не може бути гібридною. Одного разу це переросте в гарячу війну, яка торкнеться кожного жителя планети Земля. "Путін - це війна і смерть. Стовідсоткова і неминуча. Саме тому з Путіним і створеної ним системою необхідно боротися до повного зносу", - резюмував журналіст.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Росія вперше за всю історію почала перевірку бойової готовності військ.