Декілька днів тому в західній частині Мексики, в невеликій церкві Санта-Ана, "ожила" статуя Ісуса Христа: хтось називає це справжнім дивом, хтось ненадійним кріпленням статуї, а хтось і зовсім вважає відео змонтованим.

У першому варіанті в основному впевнені ті, хто особисто був присутній на службі. Швидше за все лише тому, що вживу це повинно виглядати вражаюче: під час піснеспівів металевий Господь, який повинен бути нерухомим, робить помітний кивок.

За лічені дні відеоролик набрав більше десяти тисяч переглядів і кілька сотень коментарів. До єдиної думки, що ж все-таки люди бачили на відео, користувачі так і не прийшли.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в мережі показали, як тепер виглядає гробниця Христа після реставрації.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще