В Індії місцевий поліцейський провів майстер-клас із правильного гасіння палаючого газового балону. На власному прикладі коп навчив мешканців заходів безпеки, які перетворив на ефектне шоу.

Відповідний ролик розміщений на каналі в YouTube.

Навколо Сушива Кумара зібрався натовп людей – ціла вулиця у місті Нью-Делі була переповнена. Спочатку правоохоронець підпалив балон, а згодом продемонстрував, як без шкоди для себе його швидко можна загасити.

Для того, щоб перекрити подачу кисню, Кумар накрив балон ганчіркою, дочекався поки він погасне і одночасно викликав рятувальників.

Слід відзначити, що такі тренування місцева влада організовує не випадково, адже щодня в Індії тисячі людей гине саме під час подібних пожеж та вибухів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

[[{"fid":"176819","view_mode":"default","fields":{"format":"default"},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default"}},"link_text":"Как потушить загоревшийся газовый баллон","attributes":{"class":"file media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що найвідоміший столичний патрульний звільнився із поліції. Улюбленець користувачів мережі Михайло Кіндракевич заявив, що пішов із правоохоронних органів за власним бажанням, але причину поки що не називав.