Однією з учасниць Тижня моди, яка пройде у вересні в Нью-Йорку, стане 18-річна модель з синдромом Дауна Меделін Стюарт. Про це дівчина написала на своїй сторінці в Instagram. "Вгадайте, хто поїде до Нью-Йорк на тиждень моди?" - Йдеться в підписі до фото з анонсом показу.

Мати дівчини Розанна Стюарт в інтерв'ю Cosmopolitan розповіла, що зробила все від неї залежне, щоб допомогти дочці взяти участь у дефіле. "Вона дуже хотіла цього і багато трудилася", - додала Стюарт-старша.

Читайте також: Модель знялася в скандальній фотосесії зі своїми синами (фото)

Меделін родом з Австралії, в даний час живе з матір'ю в місті Брісбен. З дівчиною вже уклали два контракти: вона буде рекламувати спортивний одяг Manifesta і сумки everMaya. Сама Стюарт раніше заявляла, що мріє працювати для марок, продукція яких їй подобається найбільше, - Gucci, Versace і Forever 21.

У підлітковому віці Стюарт, як і багато людей з синдромом Дауна, страждала від зайвої ваги. Але мрія про подіумі допомогла їй виключити з раціону калорійні продукти, що допомогло дівчині схуднути на 20 кілограмів.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Навесні на Тижні моди в Нью-Йорку з'явилася актриса Джеймі Брюер, також народилася з синдромом Дауна. Вона відома за ролями у трьох сезонах серіалу "Американська історія жахів". Брюер заявила, що її приклад може надихнути інших дівчат з таким діагнозом на участь у модних показах.