Зросла кількість жертв і постраждалих в результаті вестмінстерського теракту.

Відповідні дані надала AP у Twitter.

Таким чином, загинули п'ятеро людей, а кількість поранених збільшилася до 40. Про це газеті повідомили джерела в поліції.

[[{"fid":"177294","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"301","width":"544","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", серед загиблих був поліцейський, який намагався зупинити терориста. 22 лютого злочинець наїхав на натовп, що перебував на мосту, в результаті чого загинула жінка.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Після цього він підійшов до будівлі парламенту, де вдарив ножем поліцейського і почав стріляти. Поліція ліквідувала злочинця. Лондонські правоохоронці розцінили стрілянину у Вестмінстері як теракт.